Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2022-07-02, 02:01:10

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mvillanueva

Pages: [1]
1
Hi fellows!

I've installed Transmission in my box using the following: http://elijahpaul.co.uk/script-install-for-transmission-2-83-seedbox-on-centos-6-5/

With kloxo service stopped.

Now, I'am unable to enter my kloxo panel.

Code: [Select]
sudo sh /script/sysinfo

A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2015010801

B. OS: CentOS release 6.6 (Final) i686

C. Apps:
   1. MySQL: mysql55-5.5.42-1.ius.el6.i686
   2. PHP: php54-5.4.37-1.ius.el6.i686
   3. Httpd: httpd-2.2.29-1.mr.el6.i386
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.46.mr.el6.i386
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.18.mr.el6.i386
   7. Dns: bind-9.9.5-1.el6.i686

D. Php-type (for Httpd/proxy): suphp_event

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:          2048        492       1555          3          0        362
   -/+ buffers/cache:        130       1917
   Swap:            0          0          0

did

Code: [Select]
sudo sed -i 's:// initProgram:initProgram:' /usr/local/lxlabs/kloxo/init/changeport.php
sudo sh /script/restart

as recomended in: http://forum.mratwork.com/kloxo-mr-technical-helps/kloxo-panel-doesn%27t-load/

with result:

Code: [Select]
Stopping kloxo-phpcgi:                                     [  OK  ]
Starting kloxo-phpcgi:                                     [  OK  ]
Stopping kloxo-hiawatha:                                   [  OK  ]
Starting kloxo-hiawatha:                                   [  OK  ]

But still seems to be "loading", but no response from hiawatha-kloxo at all. The page seems to be loading for long, long time. Websites are running fine, as well transmission does.

Also, tried with:

Code: [Select]
sudo sh /script/cleanup
sudo sh /script/upcp
sudo sh /script/restart
sudo service kloxo restart

and restarted my box twice.

Yes,  I rather prefer to use sudo instead pure root. Results are the same if:

Code: [Select]
sudo su -
Any ideas?

2
Market Places / Linux HostAdmin and SysAdmin
« on: 2014-06-19, 06:56:48 »
Hi all,

I want to offer my services as hostmaster and sysadmin for your server needs. I can handle tasks from simple monitoring and troubleshooting, to system management tasks for Linux virtual boxes and/or dedis.

I work on GMT-0700, with full time from 9:00 to 19:00.

English and spanish spoken. Non-disclosure agreement signage if needed.

3
Kloxo-MR Technical Helps / Slave scripts
« on: 2014-06-16, 10:38:39 »
Hi all.

After my personal server apocalypse, I am working now in trying to get my slave(s) to work with scripts.

Anyway, anytime I want to run /script/fix-chownchmod or /mysql-convert for my slave(s),
a) if in Master, there's no way to run this on slaves.
b) if in Slave, got "This is a Slave Server. Operate it at the Master server." error.

Sysinfo any of my slaves:
Code: [Select]
A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2014051901

B. OS: CentOS release 6.5 (Final) x86_64

C. Apps:
   1. MySQL: mysql55-5.5.37-1.ius.el6.x86_64
   2. PHP: php53u-5.3.28-4.ius.el6.x86_64
   3. Httpd: httpd-2.2.27-1.mr.e6.x86_64
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.38.mr.el6.x86_64
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.16.mr.el6.x86_64
   7. Dns: djbdns-1.05-17.3.mr.el6.x86_64

D. Php-type (for Httpd/proxy):

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:           512        419         92          0          0         45
   -/+ buffers/cache:        373        138
   Swap:            0          0          0

And for Master:

Code: [Select]
A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2014051901

B. OS: CentOS release 6.5 (Final) x86_64

C. Apps:
   1. MySQL: mysql55-5.5.37-1.ius.el6.x86_64
   2. PHP: php53u-5.3.28-4.ius.el6.x86_64
   3. Httpd: httpd-2.2.27-1.mr.e6.x86_64
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.38.mr.el6.x86_64
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.16.mr.el6.x86_64
   7. Dns: bind-9.8.2-0.23.rc1.el6_5.1.x86_64

D. Php-type (for Httpd/proxy): mod_php_ruid2

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:           512        448         63          0          0        131
   -/+ buffers/cache:        317        194
   Swap:            0          0          0

Thank you guys!

Edit:
Fixed by: /script/fix-all; /script/fix-services-list; /script/cleanup

4
Kloxo-MR Technical Helps / Corrupted Kloxo install
« on: 2014-06-14, 01:35:45 »
Hi all,

I have this scenario:

For strange reasons, my cluster was working normally until today. Since the inclusion of a new client, using resource plan, hosted in a slave, I was trying to populate his website when php gave me blank pages.

For any reason, I've done a "/script/cleanup" in slave (because I was having a lots of problems with apache), and then, in master there was a major trouble.

Admin is working no more in master.

I tried all: changing the master password (/script/resetpassword master newpasword) with error "Notice : The resource you have requested doesn't exist. The server returned the error message: <br>  not_admin_cannot_modify_general   <br>" (including bare html tags), change the root mysql password several times (/script/reset-mysql-root-password) with success but no chance at all to reset my password.

Also done: /script/mysql-optimize --select=repair, /script/mysql-optimize --select=optimize, /script/upcp -y; /script/cleanup; reboot;, all without success.

qmail is working, at least, and seems to be working dns server also. Not working apache.

Funny thing: slave IS working plenty, but also seems like apache doesn't want to execute wordpress install. Not matters now, I need first to make the panel work again, and also make apache serve pages in the master server.

Any ligths to solve this?

P.S. Found /script/reflect that seems to be like old good /script/update from old Kloxo official versions. used also "/script/reflect --type=update --subaction=update_password --class=client --name=admin --v-var=password --v-val=newpassword" with result: "objetc client-admin doesn't exist".

Also did "/script/restore --restore --accounts=all /home/kloxo/selfbackup/self/__backup/kloxo-scheduled-masterselfbackup-2014-June-12-UID.zip" to get my database before the new customer addition, and the result was "Restore Failed. Reason: corrupted_file: dbname:".

/script/sysinfo:

Code: [Select]
A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2014051901

B. OS: CentOS release 5.10 (Final) x86_64

C. Apps:
   1. MySQL: mysql55-5.5.37-1.ius.el5
   2. PHP: php53u-5.3.28-4.ius.el5
   3. Httpd: --uninstalled--
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.38.mr.el5
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.16.mr.el5
   7. Dns: djbdns-1.05-17.3.mr.el5

D. Php-type (for Httpd/proxy):

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:           512        437         74          0          0        220
   -/+ buffers/cache:        217        294
   Swap:            0          0          0

Thank you fellows.

5
Kloxo-MR Technical Helps / No quota
« on: 2014-06-13, 10:51:58 »
Hi all,

I am working in a master with slaves. I want to run fixquota script, but there was a problem
Code: [Select]
Notice : The resource you have requested doesn't exist. The server returned the error message: <br>  machine_doesnt_exist_in_db nname hollywood.domain.tld <br>" solved by simply changing the slave server (once again), then tried to rerun.

Thereafter, I am facing the following problem:
Code: [Select]
"quotacheck: Can't find filesystem to check or filesystem not mounted with quota option."
If cat mtab:

Code: [Select]
[root@arquimedes ~]# cat /etc/mtab
/dev/simfs / simfs rw,relatime 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /dev tmpfs rw,relatime,mode=755 0 0
none /dev/pts devpts rw,relatime,gid=5,mode=620,ptmxmode=000 0 0
none /proc/sys/fs/binfmt_misc binfmt_misc rw,relatime 0 0
0

And, if I cat fstab

Code: [Select]
[root@arquimedes ~]# cat /etc/fstab
none    /dev/pts        devpts  rw,gid=5,mode=620       0       0

I begun to have this problem since I done:

Code: [Select]
sh /script/upcp -y
sh /script/cleanup
reboot

When trying to solve major affairs related to databases, slave communication, et al.

Any ideas to solve?

6
Kloxo-MR Technical Helps / Slave admin is not enabled
« on: 2014-06-11, 03:20:47 »
Hi there.

Sometimes, completly randomly, admin for any slave server is disabled by itself. I know there is no way to login using raw Kloxo-MR, but as soon as I setup any domain, servers acting as DNS relays shows me "This login is disabled (admin) in server x", or such.

The way I correct this is to reload the password for slave servers, but it's irritating. Do you know any long-term solution?

thank you plenty

7
Kloxo-MR Technical Helps / Client admin DNS servers.
« on: 2014-06-11, 03:17:59 »
Hey there!

I have a little (very little) cluster of vpses running kloxo as enterprise. They run smoothly most of the time and works perfect in production (even as hosting company, that is GREAT).

I addressed a problem a time ago. For every domain I add to "admin" user, there is no replication in my slave servers (say, andromeda, beta, capri, and so on). On master server (lets name it Andromeda), reflects the change, but Beta, Capri and Duke are not receiving the changes at all (I saw this is not a bug, but a feature, since I've tried in a demo VPS beforehand to set this on production).

The way I solved this is to create a client, then add any of my private domains to it. It's not an elegant solution, since I was worked always before with WHM and this behaviour is not the expected.

Am I missing any configuration? Is there any way to add the "servers" such as any other clients?

Thank you for the reply.

8
Translations / Spanish translation
« on: 2014-05-26, 21:31:15 »
How can I begin to translate Kloxo-MR to spanish?

Pages: [1]

Top 4 Global Search Engines:    Google    Bing    Baidu    Yahoo

Page created in 0.027 seconds with 16 queries.

web stats analysis