Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2024-02-27, 20:44:30

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rsakhale

Pages: 1 ... 5 6 [7]
91
This is happening quite a lot now, my domain's index.html is getting updated to Kloxo-MR's default index.html page, and I have no clue on how to fix this.

We updated the server today and are still facing the same issue.

System information

Code: [Select]
A. Control Panel:
   - Kloxo-MR: 7.0.0.b-2016080201
   - Web: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
   - PHP: php54s-5.4.45-1.ius.el6 (fpm mode)
B. Plateform:
   - OS: CentOS release 6.8 (Final) x86_64
   - Hostname: saiashirwad.com
C. Services:
   1. MySQL: MariaDB-server-10.0.26-1.el6.x86_64
   2. PHP:
      - Installed:
        - Branch: php70w-cli-7.0.9-1.w6.x86_64
        - Multiple:
          * php54m-5.4.45-1.ius.el6
          * php55m-5.5.38-1.ius.el6
          * php56m-5.6.24-1.ius.el6
          * php70m-7.0.9-1.w6
      - Used: php70m-fpm
      - Multiple: disable
   3. Web Used: apache
     - Hiawatha: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
     - Lighttpd: lighttpd-1.4.39-3.el6.x86_64
     - Nginx: nginx-1.11.3-1.el6.ngx.x86_64
     - Apache: httpd-2.2.31-1.mr.el6.x86_64
       - PHP Type: php-fpm_worker
       - Secondary PHP: off
   4. WebCache: none
     - ATS: --uninstalled--
     - Squid: --uninstalled--
     - Varnish: --uninstalled--
   5. Dns: bind
     - Bind: bind-9.9.7-1.mr.el6.x86_64
     - DJBDns: --uninstalled--
     - NSD: --uninstalled--
     - PowerDNS: --uninstalled--
     - Yadifa: --uninstalled--
   6. Mail: qmail-toaster-1.03-1.3.55.mr.el6.x86_64
      - pop3/imap4: package none-toaster is not installed
      - smtp: package none-toaster is not installed
      - spam: bogofilter-1.2.4-1.el6.x86_64
D. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:         12288        697      11590          4          0        349
   -/+ buffers/cache:        347      11940
   Swap:            0          0          0
E. Disk Space:
   Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
   simfs            60G  7.6G   53G  13% /


*** Process Time: 00:00:00:13.13890 (dd:hh:mm:ss:xxxxxx) ***

* Note: run 'sh /script/sysinfo -y' if you want run 'fix-service-list' also
        (importance after Kloxo-MR update)

We request you to please help us to solve this issue

92
Currently as suggested by you, I am using multiple PHP so that I can make use of PHP7

Now I need to install php-xml extension, which should be installed for all these multiple PHP, but I am getting below error

Code: [Select]

Resolving Dependencies
--> Running transaction check
---> Package php-xml.x86_64 0:5.3.3-47.el6 will be installed
--> Processing Dependency: php-common(x86-64) = 5.3.3-47.el6 for package: php-xml-5.3.3-47.el6.x86_64
--> Running transaction check
---> Package php-common.x86_64 0:5.3.3-47.el6 will be installed
--> Processing Conflict: php70w-common-7.0.8-1.w6.x86_64 conflicts php-common < 7.0
--> Finished Dependency Resolution
Error: php70w-common conflicts with php-common-5.3.3-47.el6.x86_64
 You could try using --skip-broken to work around the

Command:
Code: [Select]
yum install -y php-xml

Can you please help over this

93
Kloxo-MR Technical Helps / Re: FTP authentication issue
« on: 2016-07-26, 06:16:48 »
Looks like this worked, also I had to do a complete format and re-install everything, good that I have backup :)

<3 Kloxo-MR

94
Kloxo-MR Technical Helps / Re: FTP authentication issue
« on: 2016-07-26, 05:22:44 »
Still no luck, I am still getting below error

Code: [Select]
Response: 530 Login authentication failed
Error: Critical error: Could not connect to server

95
Kloxo-MR Technical Helps / Re: FTP authentication issue
« on: 2016-07-26, 04:01:18 »
Always it was solved by doing that, how do I upgrade this and fix the authentication issue?

I tried below

Code: [Select]
yum upgrade -y pure-ftpd
yum update -y
sh /script/upcp
sh /script/cleanup
sh /script/fix-all
sh /script/restart-all

96
Kloxo-MR Technical Helps / FTP authentication issue
« on: 2016-07-25, 19:10:28 »
Mr. Mustafa, I know this would be very common question but I have already tried things that I search around Google and Forum, so seeking for quick help from you.

Below is my system information

Code: [Select]
A. Control Panel:
   - Kloxo-MR: 7.0.0.b-2016071401
   - Web: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
   - PHP: php54s-5.4.45-1.ius.el6 (fpm mode)
B. Plateform:
   - OS: CentOS release 6.8 (Final) x86_64
   - Hostname: saiashirwad.com
C. Services:
   1. MySQL: MariaDB-server-10.0.26-1.el6.x86_64
   2. PHP:
      - Installed:
        - Branch: php70w-cli-7.0.8-1.w6.x86_64
        - Multiple:
          * php54m-5.4.45-1.ius.el6
          * php55m-5.5.37-1.ius.el6
          * php56m-5.6.23-1.ius.el6
          * php70m-7.0.8-1.w6
      - Used: php70m-fpm
      - Multiple: disable
   3. Web Used: apache
     - Hiawatha: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
     - Lighttpd: lighttpd-1.4.39-3.el6.x86_64
     - Nginx: nginx-1.11.2-1.el6.ngx.x86_64
     - Apache: httpd-2.2.31-1.mr.el6.x86_64
       - PHP Type: php-fpm_worker
       - Secondary PHP: on
   4. WebCache: none
     - ATS: --uninstalled--
     - Squid: --uninstalled--
     - Varnish: --uninstalled--
   5. Dns: bind
     - Bind: bind-9.9.7-1.mr.el6.x86_64
     - DJBDns: --uninstalled--
     - NSD: --uninstalled--
     - PowerDNS: --uninstalled--
     - Yadifa: --uninstalled--
   6. Mail: qmail-toaster-1.03-1.3.55.mr.el6.x86_64
      - pop3/imap4: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.20.mr.el6.x86_64
      - smtp: qmail-toaster-1.03-1.3.55.mr.el6.x86_64
      - spam: bogofilter-1.2.4-1.el6.x86_64
D. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:         12288        618      11669          7          0        238
   -/+ buffers/cache:        380      11907
   Swap:            0          0          0
E. Disk Space:
   Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
   simfs            60G  6.0G   55G  10% /


*** Process Time: 00:00:00:13.13018 (dd:hh:mm:ss:xxxxxx) ***

Below are commands I already given try, like downgrading FTP

Code: [Select]
yum –y downgrade pure-ftpd
sh /script/upcp
sh /script/cleanup
yum -y update

What more configuration I could be missing, I also added new FTP user with valid password, still I get FTP Error as below

Code: [Select]
Command: PASS ***********
Response: 530 Login authentication failed
Error: Critical error: Could not connect to server

97
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Services go down very often
« on: 2016-07-16, 16:56:38 »
Even after the above configuration update the service just went down again, can you please help me out with this.

Let me know if any logs I can produce for a deeper dive.

98
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Services go down very often
« on: 2016-07-16, 12:55:40 »
Thanks a lot buddy, this seems helped us.

If any problem occurs, this is the best place to seek help :D

99
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Services go down very often
« on: 2016-07-16, 12:04:36 »
How to increase fastcgi children?

100
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Services go down very often
« on: 2016-07-16, 11:30:12 »
I installed multiple PHP and using PHP7 in "PHP Used"

Using PHP Type: php-fpmworker and checked "Enable Multiple PHP As Secondary PHP"

Any further step I should carry for better usage?

101
This probably helped, also I did clean re-install again

102
Kloxo-MR Technical Helps / Services go down very often
« on: 2016-07-16, 10:55:36 »
We are using KloxoMR7 with PHP7.0.8 and branch php-worker

It is seen that after adding new customer/domain/sub-domain either services go down or something happens due to which every site gives PHP error and 500 Internal Server Error is seen.

The error says of missing libraries like common one's mysqli/mb_internal_encoding, but everything comes back after restarting the services.

Below is the system information
Code: [Select]
$/ sh /script/sysinfo
A. Control Panel:
   - Kloxo-MR: 7.0.0.b-2016071401
   - Web: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
   - PHP: php54s-5.4.45-1.ius.el6 (fpm mode)
B. Plateform:
   - OS: CentOS release 6.8 (Final) x86_64
   - Hostname: saiashirwad.com
C. Services:
   1. MySQL: MariaDB-server-10.0.26-1.el6.x86_64
   2. PHP:
      - Installed:
        - Branch: php70w-cli-7.0.8-1.w6.x86_64
      - Used: --PHP Branch--
      - Multiple: disable
   3. Web Used: apache
     - Hiawatha: hiawatha-10.3.0-f.1.mr.el6.x86_64
     - Lighttpd: lighttpd-1.4.39-3.el6.x86_64
     - Nginx: nginx-1.11.2-1.el6.ngx.x86_64
     - Apache: httpd-2.2.31-1.mr.el6.x86_64
       - PHP Type: php-fpm_worker
       - Secondary PHP: off
   4. WebCache: none
     - ATS: --uninstalled--
     - Squid: --uninstalled--
     - Varnish: --uninstalled--
   5. Dns: bind
     - Bind: bind-9.9.7-1.mr.el6.x86_64
     - DJBDns: --uninstalled--
     - NSD: --uninstalled--
     - PowerDNS: --uninstalled--
     - Yadifa: --uninstalled--
   6. Mail: qmail-toaster-1.03-1.3.55.mr.el6.x86_64
      - pop3/imap4: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.20.mr.el6.x86_64
      - smtp: qmail-toaster-1.03-1.3.55.mr.el6.x86_64
      - spam: bogofilter-1.2.4-1.el6.x86_64
D. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:         12288       1098      11189          6          0        738
   -/+ buffers/cache:        359      11928
   Swap:            0          0          0
E. Disk Space:
   Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
   simfs            60G  5.3G   55G   9% /


*** Process Time: 00:00:00:13.13462 (dd:hh:mm:ss:xxxxxx) ***

* Note: run 'sh /script/sysinfo -y' if you want run 'fix-service-list' also
        (importance after Kloxo-MR update)


Please let me know what steps should I do to avoid this services down very often.

103
I performed a clean install of Kloxo-MR and the current version installed is 7.0.0.b-2016062702

I followed the regular steps mentioned as in https://github.com/mustafaramadhan/kloxo/blob/dev/how-to-install.txt

If I navigate to index.php, then I get to see the website properly but if I remove index.php then I only see

Quote
Congratulations! The Hiawatha webserver has successfully been installed on this server. For more information about this webserver, visit the Hiawatha website.

I am using Apache as my webserver.

Also steps I tried by reading your other blogs

1. "sh /script/cleanup;sh /script/restart-all;"
2. "sh /script/fix-all;"
3. Go to Server > localhost > Switch Program and make everything none save and again back to previous settings and save. Also I restarted services after this nothing solved.
4. Also I tried changing PHP Type with multiple way no luck.

Can you please help me out over this.

<3 Kloxo

Pages: 1 ... 5 6 [7]

MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix

Page created in 0.076 seconds with 16 queries.

web stats analysis