MRatWork Forum by Mustafa Ramadhan

Language Specific Discussions => Romanian Users => Topic started by: dan74mm on 2013-09-01, 14:36:51

Title: Kloxo-MR vs Kloxo 6.1.12
Post by: dan74mm on 2013-09-01, 14:36:51
Salut toti utilizatorii romani ai acestui forum si ma bucur ca s-a facut si o sectiune in limba romana.
Sunt utilizator de Kloxo de aproximativ 3 ani si pot sa afirm ca este cea mai buna alternativa FREE la CP pe care am gasit-o pana in acest moment. Problema este ca, totul evolueaza in jurul nostru si la un moment dat te lovesti de urmatoarele probleme: vrei un Linux mai nou, mai sigur, vrei ext4 in loc de ext3, vrei php 5.3.x in loc de php 5.2.x, etc ...

Kloxo din cate am observat, a ramas un proiect abandonat ... si m-am bucurat cand am auzit ca mustafaramadhan a continuat dezvoltarea acestui program, cu forte proprii.
Eu inca nu am folosit Kloxo-MR, dar as vrea sa-i intreb pe cei care au folosit deja Kloxo-MR, daca este intr-adevar o versiune ok, daca sunt sau nu bug-uri majore, ce aduce in plus fata de versiunea "oficiala", etc ?

Exista cumva un server DEMO cu Kloxo-MR ?
Title: Re: Kloxo-MR vs Kloxo 6.1.12
Post by: dfreddie on 2013-09-04, 11:51:38
Salut si tie!
Si eu folosesc  Kloxo tot de vreo 3 ani si am trecut la MR cam din februarie (ar trebui sa vad cand m-am inscris pe forum). Singura problema a fost ca n-am avut destula rabdare sa migrez astfel am facut o noua instalare si am restaurat din back-up (erau si putine domenii).
Pana acum n-au fost probleme majore iar cele minore au fost rezolvate detul de rapid de MR care isi da tot interesul.  Exact aici vad eu marea problema: fiind un singur dezvoltator. Ce se intampla daca se imbolnaveste, se plictiseste sau orice altceva si renunta la proiect?
Un demo live nu stiu dar interfata  si algoritmul de lucru sunt identice cu Kloxo (aka Danny).
Title: Re: Kloxo-MR vs Kloxo 6.1.12
Post by: crossing on 2013-09-05, 00:53:34
Nu recomand pentru proiecte ample decat pentru profesionistii in Linux, multe backup-uri , nervi de otel si timp pentru restaurari. In ultimul timp nu se mai fac testari Beta inainte de update la ultim versiune, chiar un membru a intrebat de ce sunt lansate versiuni noi netestate si nu a raspuns nimeni... Faci un 'yum update' si face automat update si la kloxo-MR, daca sunt probleme (..) trebuie safii pregatit de restaurare, postat rapid pe forum,etc. Abia la anul va iesi o versiune stabila 100% 6.5.1 si dupa aia un nou panel cu alt nume creat de Mustafa.
Title: Re: Kloxo-MR vs Kloxo 6.1.12
Post by: dan74mm on 2014-07-29, 11:18:48
Well, a iesit pana la urma versiunea stabila de Kloxo-MR ? Si care este aceasta ? O foloseste cineva?
Cand spun "versiune stabila" ma refer la un panou de control care sa functioneze fara "probleme", respectiv sa nu fii nevoit sa faci tot felul de "artificii" pentru a-l face functional !?