Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2024-06-18, 04:52:08

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - josifbg

Pages: 1 [2] 3 4
16
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-20, 13:11:35 »
Quote
sh /script/sysinfo

A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2014011001

B. OS: CentOS release 6.5 (Final) x86_64

C. Apps:
   1. MySQL: mysql-5.5.34-1.el6.x86_64
   2. PHP: php53u-5.3.28-1.ius.el6.x86_64
   3. Httpd: httpd-2.2.26-1.el6.x86_64
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.31.mr.el6.x86_64
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.14.mr.el6.x86_64
   7. Dns: bind-9.9.4-1.P2.el6.x86_64

D. Php-type (for Httpd/proxy): php-fpm_event

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:          5851       5591        260          0        162       4708
   -/+ buffers/cache:        720       5131
   Swap:        11999          0      11999

17
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-20, 08:40:05 »
I did fresh installation few days ago.

Only couple of test sites are located on the server under admin + one customer.

I did the initial setup of the server and switched to php-fpm + I`ve changed Memory Limit from 64 to 256M.

I didn`t touch anything else! And again .. 2 days later without touching anything for more than 2 days the sites disappear...

If i run ./restart-all maybe everything will come to normal.

You can find attached the message log for reference.

I give up  :(

UPDATE: 30min later without restarting anything or touching anything the sites appear and everything come to normal... Well obviously this is not normal behave...

18
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 19:03:27 »
Update:

With php-fpm the AWstats not working at all.


19
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 19:00:19 »
I set:

php-type:

From mod_php_ruid2 to php-fpm

I will test and will report back to you

20
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 18:50:08 »
Exactly before the problem to apear   i tried to check if the password protect for statistic page is working and give it a try.

I set a password applied the settings and ... this happens...

21
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 18:27:56 »
End again and again.....

And now this:

I can`t take it anymore....

Quote
./restart-web
Stopping httpd:                                            [FAILED]
Starting httpd: (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:80
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
                                                           [FAILED]
Stopping php-fpm:                                          [  OK  ]
Starting php-fpm:                                          [  OK  ]

22
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 18:25:06 »
Update:

./fixweb
./restart-web

Fixes the problem.

But when i set password for stats in the same moment i received again:

Quote
Jan 15 19:19:52 ns1 kernel: php-fpm[20048] general protection ip:6d6eb6 sp:7fff05bad3a8 error:0 in php-fpm[400000+3a5000]

And everything stop working again ... :(

Maybe there is something related to this BUG here -> http://forum.mratwork.com/kloxo-mr-technical-helps/'statistics-page-password'-have-no-effect/

23
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Serious Problem MRatWork
« on: 2014-01-15, 18:15:37 »
Here we go again :(

I receive error message in /var/log/messages:

Quote
Jan 15 19:09:06 ns1 kernel: php-fpm[18921]: segfault at 1256b90 ip 0000000001256b90 sp 00007fffa26d3fc8 error 15

And in the same moment all sites stop working...

There is a ping of course, but non of the sites are opening in the browser...

Please MRatWork tell me what to do.

24
I would be happy if you can tell me also how to optimise, not only the memory but also the performance of the sites... here is my info:

Resellers: 0
Customers: 4

Quote
[root@ns1 script]# ./sysinfo

A. Kloxo-MR: 6.5.0.f-2014011001

B. OS: CentOS release 6.5 (Final) x86_64

C. Apps:
   1. MySQL: mysql-5.5.34-1.el6.x86_64
   2. PHP: php53u-5.3.28-1.ius.el6.x86_64
   3. Httpd: httpd-2.2.26-1.el6.x86_64
   4. Lighttpd: --uninstalled--
   5. Nginx: --uninstalled--
   6. Qmail: qmail-toaster-1.03-1.3.29.mr.el6.x86_64
      - with: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.14.mr.el6.x86_64
   7. Dns: bind-9.9.4-1.P2.el6.x86_64

D. Php-type (for Httpd/proxy): mod_php_ruid2

E. Memory:
                total       used       free     shared    buffers     cached
   Mem:          5851       5556        295          0        158       4714
   -/+ buffers/cache:        683       5168
   Swap:        11999          0      11999

25
Kloxo-MR Technical Helps / php-fpm vs. mod_php_ruid2
« on: 2014-01-15, 17:15:03 »
The default settings when install KloxoMR are set to use mod_php_ruid2.

Currently iam stick with the default settings (mod_php_ruid2) as looks like the Upload File Max Size cannot be changed using php-fpm.

Can somebody tell me what is the difference between the two and using the default mod_php_ruid2 how to optimize the performance of the websites?


26
Ok I think i found the problem.

When i try to install it i was in /tmp/... looks like:

Quote
# move to /
    cd /

Is more than requirement...

27
Again the same error...

Iam trying to install the slave server but again the same error appears:

Quote
Transaction Check Error:
  file /etc/my.cnf from install of mysql-libs-5.5.34-1.el6.x86_64 conflicts with file from package mysql55-libs-5.5.35-1.ius.el6.x86_64
  file /usr/lib64/mysql/libmysqlclient.so.18.0.0 from install of mysql-libs-5.5.34-1.el6.x86_64 conflicts with file from package mysql55-libs-5.5.35-1.ius.el6.x86_64

Error Summary
-------------

/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 154: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found

Run 'sh /script/restart-all' to make sure all services running well

28
Looks ok now Thanks

29
I already did that, but will try again

30
Looks like there is some problem with the installation:

Quote
Transaction Check Error:
  file /etc/my.cnf from install of mysql-libs-5.5.34-1.el6.x86_64 conflicts with file from package mysql55-libs-5.5.35-1.ius.el6.x86_64
  file /usr/lib64/mysql/libmysqlclient.so.18.0.0 from install of mysql-libs-5.5.34-1.el6.x86_64 conflicts with file from package mysql55-libs-5.5.35-1.ius.el6.x86_64

Error Summary
-------------

/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 154: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 161: lxphp.exe: command not found

Run 'sh /script/restart-all' to make sure all services running well

Pages: 1 [2] 3 4

Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine
Click Here

Page created in 0.074 seconds with 16 queries.

web stats analysis