Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2020-07-03, 15:17:53

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - xamer

Pages: [1]
1
Kloxo-MR Tips and Tricks / PHP Accelerator
« on: 2016-09-24, 10:22:21 »
Hello
What kind of PHP Accelerator i can install in Kloxo-MR and how?

2
nginx doesn't start with error msg - [::]:80 failed (97: Address family not supported by protocol)
As i understand it is because of vserver doesn't support ipv6.
So? what shuold I do to run Nginx or nginxproxy?


3
Kloxo-MR Technical Helps / php-fpm problem
« on: 2016-07-01, 18:27:09 »
the problem was in all last kloxoMR7 from Kloxo-MR 7.0.0.b-2016062202 to Kloxo-MR 7.0.0.b-2016063002.

Something happens to php-fpm and needed manual restart with sh /script/restart-php-fpm
It happens when I create new domain, changing owner user or just visiting Webserver Config page without any action there.
I investigate that problem is that php can't use any class in php scripts of all of my sites. It gives 500 error at the page of the web browser.
I create simple script to test:
Code: [Select]
$m = new Memcache;
if ($m->pconnect('127.0.0.1', 11211)) { echo 'memcached'; } else { echo 'none'; }
when i hit this script everithing is fine, it gives me "memcached".
Then I visit the Webserver Config page in control Panel and in several seconds it gives 500 internal server error at the testing php script(Fatal error: Class 'Memcache' not found in...). I restart with sh /script/restart-php-fpm and everything is fine again. I notice that Kloxo CP always works fine at that problem moments. It touches only clients sites.

Can someone help me to solve this problem?

I use PHP Branch  php5.3.29, Nginx+php-fpm.

4
Kloxo-MR Releases / Nginx configuration bug
« on: 2016-06-27, 11:26:13 »
I did it twice today and a week ago.
I install fresh Kloxo-MR7, after that I switch programm to nginx, and after restart nginx doesn't start with error
"Starting nginx: nginx: [emerg] open() "/opt/configs/nginx/conf/globals/listen_ssl_default.conf" failed (2: No such file or directory) in /opt/configs/nginx/conf/defaults/init.conf:43"
I took thesee two files from another my old VPS and copy them there, and service started well.

Also I tried nginxs+httpd and there was the same error.

I hope this information will be helpful.

I don't Know why but at 6 o'clock everyday php-fpm stops and needs hand restarting.

5
Virtual server is a private IP, which is configured 1:1 via NAT on the public IP. Currently the private IP is the same for all: 172.31.1.100 and i know public IP? for example, 78.46.206.123.
How can I set public IP for using it in DNS?
Or maybe you know how can i use Kloxo DNS in this conitions?

Pages: [1]

MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix

Page created in 0.028 seconds with 19 queries.

web stats analysis