Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2019-10-20, 08:26:12

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - kolovoip

Pages: [1]
1
Kloxo-MR Technical Helps / Problems with qmail
« on: 2017-09-19, 23:50:44 »
Am getting this on my email log file  cant send or receive  tried script/ fixmail
script/clean up  many times  etc, not working

 152: failure: Sorry._Although_I'm_listed_as_a_best-preference_MX_or_A_for_that_host,/it_isn't_in_my_control/locals_file,_so_I_don't_treat_it_as_local._(#5.4.6)/
Sep 19 17:50:09 server1 send: status: local 0/10 remote 0/60
Sep 19 17:50:09 server1 send: bounce msg 791840 qp 23319
Sep 19 17:50:09 server1 send: end msg 791840
Sep 19 17:50:09 server1 send: new msg 791844
Sep 19 17:50:09 server1 send: info msg 791844: bytes 1365 from <> qp 23319 uid 7796
Sep 19 17:50:10 server1 send: starting delivery 153: msg 791844 to remote root@server1.premium.net
Sep 19 17:50:10 server1 send: status: local 0/10 remote 1/60
Sep 19 17:50:10 server1 send: delivery 153: failure: Sorry._Although_I'm_listed_as_a_best-preference_MX_or_A_for_that_host,/it_isn't_in_my_control/locals_file,_so_I_don't_treat_it_as_local._(#5.4.6)/

2
Hello
I am  Having Problems with my email after Updating kloxomr
i have read, tried everything suggested in this forum , nothing worked , reinstalled kloxomr , same
 deffered "sorry, I wasn't able to establish connection
1. roundcube page Blank.. tried reinstalling as Mustapha suggested still same
2.afterlogic, can Login, But cant send email (An error occurred during sending the message.)
3.rainloop- SENDS mail , but stocked in mailque
4. other mail clienst email stocked in mailque

tried everything i know, nothing works.. My dns settings are ok

3
ok thanks fixed

but am still having the Below issues
Hello Mustafa
 am having problems with my kloxomr install missing lot of packages that a script I use need to work   kindly see below require php modules and others needed


please compare to see which is missing  in kloxomr

Apache 2.4

config
config-runtime
devel
mod_bwlimited
mod_cgi
mod_cloudflare
mod_deflate
mod_env
mod_expires
mod_headers
mod_mpm_prefork
mod_proxy
mod_proxy_fcgi
mod_proxy_http
mod_ruid2
mod_security2
mod_ssl
mod_unique_id

PHP 5.6
libc-client
pear
php
php-bcmath
php-calendar
php-cli
php-common
php-curl
php-devel
php-fpm
php-ftp
php-gd
php-imap
php-ioncube6
php-litespeed
php-mbstring
php-mcrypt
php-mysqlnd
php-pdo
php-posix
php-soap
php-sockets
php-xml
php-zendguard
php-zip
runtime

4
Kloxo-MR Technical Helps / PHP ERROR
« on: 2017-07-25, 16:51:15 »
 I Ran sh /script/restart all  and got this error below
also my website is blank

Stopping php-fpm (PHP Used):                               [  OK  ]
Starting php-fpm (PHP Used):                               [  OK  ]
-------------------------------------------------------------------

Stopping php52m-fpm (Multiple Php):                        [  OK  ]
Starting php52m-fpm (Multiple Php): Failed loading /opt/php52m/usr/lib/php/modules/ioncube_loader_lin_5.2.so:  /opt/php52m/usr/lib/php/modules/ioncube_loader_lin_5.2.so: wrong ELF class: ELFCLASS64
                                                           [  OK  ]
-------------------------------------------------------------------

Stopping php53m-fpm (Multiple Php):                        [FAILED]
Starting php53m-fpm (Multiple Php):                        [FAILED]
-------------------------------------------------------------------

5
Kloxo-MR Technical Helps / Kloxomr Update not working
« on: 2017-07-08, 10:52:33 »
hello
am having issues updating my kloxomr server , site and email stop working as a result
here is the error i got
[root@SERVER1 ~]# yum update --disablerepo=*centalt* -y
Loaded plugins: fastestmirror, priorities, protectbase, replace, security
Determining fastest mirrors
Webmin                                                   | 1.0 kB     00:00
Webmin/primary                                           |  36 kB     00:00
Webmin                                                                  273/273
mod-pagespeed                                            |  951 B     00:00
mod-pagespeed/primary                                    | 2.1 kB     00:00
mod-pagespeed                                                               7/7
mratwork-google-mod-pagespeed                            |  951 B     00:00
mratwork-google-mod-pagespeed/primary                    | 2.1 kB     00:00
mratwork-google-mod-pagespeed                                               7/7
http://yum.mariadb.org/10.0/centos/5/i386/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTP Error 404: Not Found
Trying other mirror.
Error: Cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository: mratwork-mariadb. Please verify its path and try again
[root@SERVER1 ~]# yum update yum
Loaded plugins: fastestmirror, priorities, protectbase, replace, security
Loading mirror speeds from cached hostfile
http://yum.mariadb.org/10.0/centos/5/i386/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTP Error 404: Not Found
Trying other mirror.
Error: Cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository: mratwork-mariadb. Please verify its path and try again

6
Hello
i am having issues first by connecting to ftp, actively rejected the right password ,
google around to find infos to fix it , then was told to run clean   
I ran the comand and get this   sh /script/cleanup No such file or directory

Ran also other commands,  and got  No such file or directory

what is going on?

7
hello
 today i run yum update , kloxomr updated
i ran script/cleanup   it got to Updating All Php (branch and multiple)
and everything freezes , for hours nothing is happening
this has been going on for years now, every time i have to pay mustapha to fix it for me , how can updating server be so frustrating . my servers runs well till i run yum update and kloxomr updates .. please help

8
hello am having  problems  with kloxomr after server migration and update
can't login to kloxomr panel with correct details, i get error  Login Unsuccessful
and this  supervise: fatal: unable to start clamd/run: file does not exist

thanks

9
Kloxo-MR Technical Helps / how to enable cgi/perl in kloxo
« on: 2016-01-14, 17:09:12 »
Hello

I just Noticed  that kloxomr dont support CGI 
my website   need  Pearl  and  cgi   to   work  i  urgently   need  solution

Instead of  webpage opening   text    file  show   

here is the  site  http://162.210.250.181/~xbulksms/

Pages: [1]

Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine
Click Here

Page created in 0.075 seconds with 19 queries.

web stats analysis