Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2021-02-26, 04:18:31

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kingdgm

Pages: [1] 2
1
When i ran intoDNS, it showed:

Looks like the A records (the GLUE) got from the parent zone check are different than the ones got from your nameservers. You have to make sure your parent server has the same NS records for your zone as you do.I detected some problems as follows:
For ns1.mynameservers.com the parent reported: ['208...204'] and your nameservers reported: ['191...160']
For ns2.mynameservers.com the parent reported: ['208...204'] and your nameservers reported: ['191...161']

208 is the new ip

2
Server Migration

My Host migrated to a new server and IP.

I have gone to -> Resource -> Re-read ipaddresses

and

Resource DNS Template to create a new ns1.mynameserver.com and ns2.mynameserver.com

but my domains pointing to the nameservers are not browsing

Pls help

3
Hello,
I tried to install myBB, phpBB in a sub forum in my domain. At first it installed but stopped working.

And when I visit myBB, I couldn't view the site. Now the folder is showing 403 error. A

After deleting the forum scripts, I can't even run an ordinary php hello script

4
Thanks, I contacted my host

5
I ran:

 df -h

Filesystem      Size   Used      Avail      Use%       Mounted on
/dev/simfs       99G   13G       0              100%         /
none            1.0G     4.0K       1.0G        1%           /dev
none            1.0G     0            1.0G        0%           /dev/shm

6
I did:

Try 'sh /script/restart-all'

and I saw this error:

ERROR! MySQL server PID file could not be found!

7
Kloxo Admin can't login too

8
I couldn't login to my Wordpress Admin and my Kloxo Admin Login Page looks weird. I restarted my VPS and now it is showing:

Error establishing a database connection


9
Thanks to MRatWork,
It has been resolved.
Thanks again

10
Kloxo has updated to Kloxo-MR 7.0.0.c-2017032701.
I can login to Admin.

But Domains hosted cannot open:
503 Service Unavailable

11
Can someone do this for me for a fee?

12
I followed B3.
Admin shows Kloxo 7 but not displaying well
Domain hosted are show Service Unavailable

13
I follow B3, what next?

15
Yes but I didnot know the exact step to step to follow to update.

Pages: [1] 2

Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine
Click Here

Page created in 0.036 seconds with 21 queries.

web stats analysis