Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2020-10-22, 03:20:27

Author Topic: Server Migration: New IP address not working with nameserver  (Read 166 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kingdgm

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Server Migration

My Host migrated to a new server and IP.

I have gone to -> Resource -> Re-read ipaddresses

and

Resource DNS Template to create a new ns1.mynameserver.com and ns2.mynameserver.com

but my domains pointing to the nameservers are not browsing

Pls help

Offline kingdgm

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
When i ran intoDNS, it showed:

Looks like the A records (the GLUE) got from the parent zone check are different than the ones got from your nameservers. You have to make sure your parent server has the same NS records for your zone as you do.I detected some problems as follows:
For ns1.mynameservers.com the parent reported: ['208...204'] and your nameservers reported: ['191...160']
For ns2.mynameservers.com the parent reported: ['208...204'] and your nameservers reported: ['191...161']

208 is the new ip

 


MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.081 seconds with 21 queries.

web stats analysis