Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2019-10-20, 07:58:08

Author Topic: Lets Encrypt certificate fail to install on domain  (Read 187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline atljohnsen

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 63
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
By misstake I deleted Lets Encrypt certificate om my default domain on client admin. This certificate was also set for Kloxo-MR. This resulted in that I am not able to connect to this domain via http or https. Other subdomains works ok. I can access Kloxo-Mr via Chrome browser using incognito mode, but when I try to add Lets Encrypt certificate it fails to install. I guess this is because Lets Encrypt not able to connect to domain via normal http or https protocol. Is there any solution I can do except re-installing everything from scratch again.

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,767
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: Lets Encrypt certificate fail to install on domain
« Reply #1 on: 2019-09-25, 20:50:02 »
Try 'sh /script/fixssl' and then 'sh /script/fixweb; sh /script/restart-web'.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline atljohnsen

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 63
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Lets Encrypt certificate fail to install on domain
« Reply #2 on: 2019-09-25, 21:05:13 »
Tnx for reply, Mustafa. I tried your advice, but still Lets Encrypt fails to install SSL certificate. It does install OK on the subdomains, but not the main domain.

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,767
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: Lets Encrypt certificate fail to install on domain
« Reply #3 on: 2019-09-25, 21:09:43 »
Try remove 'webmail.domain.tld' and mail.domain.tld' in 'Subject Alternative Name (SAN)'
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,767
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: Lets Encrypt certificate fail to install on domain
« Reply #4 on: 2019-09-25, 21:10:45 »
And find out in 'log manager' for 'acme.sh' to know what's error?
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline atljohnsen

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 63
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Lets Encrypt certificate fail to install on domain
« Reply #5 on: 2019-09-25, 22:25:35 »
Solved  :)
Tnx again Mustafa for your excellent reply. It worked. The acme log showed verify error on webmail and mail, so by removing those from SAN as you wrote, did the trick. Thank you, it saved me for several hours of work. Donation will come - I love Kloxo-MR

 


Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine
Click Here

Page created in 0.034 seconds with 21 queries.

web stats analysis