Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2019-09-22, 05:46:51

Author Topic: Let's Encrypt SSL is impleneted but not working  (Read 376 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rainwolf

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Let's Encrypt SSL is impleneted but not working
« on: 2019-08-27, 09:39:51 »
i`v enabled Let's Encrypt ssl certificate for one of my clients in this scenario :
1- added Let's Encrypt from Domains->mydomain.com->SSL Certificates->Add Let's Encrypt.
and now i can see implemented certificate in my list.
but https://mydomain.com dosnt work.
tested some solutions mentioned in forum like :
" Try delete letsencrypt ssl certificate, run 'sh /script/fixssl; sh /script/fixweb; sh /script/restart-web -y' and then add again letsencrypt ssl certificate. "
and also tested via " https://www.ssllabs.com/ssltest " and the Overall Rating was grade A with green colors(complete report is attched).
but still https is Not Secure on my website and if i enable
" force redirect `http` to `https` " in web-basics,website will be down by this error message: " This page isn’t working mydomain.com redirected you too many times.
Try clearing your cookies.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"
(notice : kloxo is updated and Nginix is running and i`v cleaned browser`s cache)

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,709
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: Let's Encrypt SSL is impleneted but not working
« Reply #1 on: 2019-08-27, 13:28:08 »
Don't use 'redirect' but clear browser's cache and restart browser.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline rainwolf

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Let's Encrypt SSL is impleneted but not working
« Reply #2 on: 2019-08-27, 16:30:41 »
Don't use 'redirect' but clear browser's cache and restart browser.
without redirect, the website will show up but not in https URL format.
but if i try to open website with manual https addition to URL,website shows up and the certificate is not valid and the connection is not secure.
i`ve tried  cache clean+browser restart and etc... and not fixed the issue.


Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,709
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: Let's Encrypt SSL is impleneted but not working
« Reply #3 on: 2019-08-27, 16:33:23 »
Inform your domain. Use 'message' in this forum if you need.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

 


MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.046 seconds with 21 queries.

web stats analysis