Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2019-10-20, 07:38:26

Author Topic: let's encrypt problem.  (Read 207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azzureal

  • Master
  • **
  • Posts: 377
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
let's encrypt problem.
« on: 2019-09-26, 03:05:43 »
I am wating more 30 minute.

curl -L --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header -g --user-agent acme.sh/2.8.3 (https://github.com/Neilpang/acme.sh) -X HEAD -H Content-Type: application/jose+json -H  -H  -H  -H  -H  --data  https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-nonce


it can't be complte.

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,767
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: let's encrypt problem.
« Reply #1 on: 2019-09-26, 03:17:51 »
Did your executed 'sh /script/acme.sh-installer'?
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline azzureal

  • Master
  • **
  • Posts: 377
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: let's encrypt problem.
« Reply #2 on: 2019-09-26, 05:47:35 »
I run 'sh /script/acme.sh-installer'

Message was changed but the same status

curl -L --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header -g --user-agent acme.sh/2.8.3 (https://github.com/Neilpang/acme.sh) -X POST -H Content-Type: application/jose+json -H  -H  -H  -H  -H  --data {"protected": "eyJub25jZSI6ICIwMDAycktOSTJYVlIwWWtFZUltVUJWZ0xCcXd3Y0lUMVpxczgtMDNGQkRzcjI4USIsICJ1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9hY21lLXYwMi5hcGkubGV0c2VuY3J5cHQub3JnL2FjbWUvYXV0aHotdjMvNDk5MDcwODUzIiwgImFsZyI6ICJSUzI1NiIsICJraWQiOiAiaHR0cHM6Ly9hY21lLXYwMi5hcGkubGV0c2VuY3J5cHQub3JnL2FjbWUvYWNjdC81MTg0NTM4MSJ9", "payload": "", "signature": "Lb9GwywDcB3HYBKJdzkmkHXAvWt07Y9JN8zpoZo8x0uVdcCkWNP52exbufSZRvd_GCu0KIPYqi0TYsiLJWWe6xzOuULqOD8DLtPB_2ittiJzeCe97llP81UTd_fJ5aQNSWe04p3Amw9Ycd3H0c-w2_FZ5Z-d83VHBgs9kkqI0JIfqAwt5VgOeHBkECozBFPIvRPhKVFutzPg9EjUwAsdmdxudDZUdqSB_fFwvgChvkopBxiz0pK4eBaKMDrr8svuwFZ0cfeQPveoB81OUypZsJfC9UYpqGUgH8c4oZtCtlqMVQi2Op6IXpDfJwPANU3Ai4BEgRbjhWa0L5dPSeqb0g"} https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/authz-v3/499070853

Online MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,767
  • Karma: +119/-10
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: let's encrypt problem.
« Reply #3 on: 2019-09-26, 06:07:30 »
Tried to access to 'https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/authz-v3/499070853' and I found 'pending' process.

So, try it.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

 


MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.04 seconds with 22 queries.

web stats analysis