Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2020-06-05, 05:23:35

Author Topic: Fresh install Kloxo-MR 7 on CentOS 7.7 not working  (Read 13967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rsakhale

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
  • Rohan Sakhale
    • View Profile
    • Rohan Rajan Sangita Sakhale
Errors
Code: [Select]
[root@indigitalit ~]# sh /script/restart-all

Redirecting to /bin/systemctl restart rsyslog.service
-------------------------------------------------------------------

Restarting httpry (via systemctl):                         [  OK  ]
-------------------------------------------------------------------

*** Process for MYSQL/MARIADB service ***
  - Process: restart
Shutting down MariaDB SUCCESS!
Starting MariaDB.200309 22:50:17 mysqld_safe Logging to '/var/lib/mysql/indigitalit.com.err'.
200309 22:50:17 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
 SUCCESS!
-------------------------------------------------------------------

*** Process for BIND service ***
  - Process: restart
Stopping named (via systemctl):                            [  OK  ]
Starting named (via systemctl):  Job for named.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status named.service" and "journalctl -xe" for details.
                                                           [FAILED]
-------------------------------------------------------------------

Redirecting to /bin/systemctl restart php-fpm.service
-------------------------------------------------------------------

*** Process for HTTPD service ***
  - Process: restart
Redirecting to /bin/systemctl stop httpd.service
Redirecting to /bin/systemctl start httpd.service
Job for httpd.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status httpd.service" and "journalctl -xe" for details.
-------------------------------------------------------------------

*** Process for QMAIL service ***
Stopping qmail-toaster: svscan qmail logging.
qmail-send: no process found
Starting qmail-toaster: svscan.
-------------------------------------------------------------------

Restarting pure-ftpd (via systemctl):                      [  OK  ]
-------------------------------------------------------------------

Redirecting to /bin/systemctl restart kloxo-web.service
-------------------------------------------------------------------

Redirecting to /bin/systemctl restart kloxo-php.service
-------------------------------------------------------------------

Redirecting to /bin/systemctl restart kloxo-wrap.service
-------------------------------------------------------------------

- For help, type '/script/restart-all [--help|-h]'

Code: [Select]
[root@indigitalit named]# sh /script/sysinfo   
A. Control Panel:
   - Kloxo-MR: 7.0.0.c-2019070501
   - Web: hiawatha-10.9.0-f.2.mr.el7.x86_64
   - PHP: php56s - 5.6.40-1.ius.el7 (fpm mode)
B. Plateform:
   - OS: CentOS Linux release 7.7.1908 (Core) x86_64
   - Hostname: indigitalit.com
C. Services:
   1. MySQL: MariaDB-server-10.2.31-1.el7.centos.x86_64
   2. PHP:
      - Installed:
        - Branch: php71w-cli-7.1.33-1.w7.x86_64
        - Multiple:
          * php71m - 7.1.33-1.el7.ius
          * php72m - 7.2.27-1.el7.ius
          * php73m - 7.3.14-1.el7.ius
      - Used: php71m-fpm
      - Multiple: disable
   3. Web Used: apache
     - Hiawatha: hiawatha-10.9.0-f.2.mr.el7.x86_64
     - Lighttpd: lighttpd-1.4.54-1.el7.x86_64
     - Nginx: nginx-1.17.9-1.el7.ngx.x86_64
     - Apache: httpd24u-2.4.41-1.el7.ius.x86_64
       - PHP Type: php-fpm_worker
       - Secondary PHP: off
   4. WebCache: none
     - ATS: --uninstalled--
     - Squid: --uninstalled--
     - Varnish: --uninstalled--
   5. Dns: bind
     - Bind: bind-9.9.9-1.mr.el7.x86_64
     - DJBDns: djbdns-1.05-17.4.mr.el7.x86_64
     - NSD: nsd-4.2.4-1.el7.x86_64
     - PowerDNS: pdns-4.1.8-1.el7.MIND.x86_64
     - Yadifa: yadifa-2.3.9-1.el7.x86_64
   6. Mail: qmail-toaster-1.03-1.3.57.mr.el7.x86_64
      - pop3/imap4: courier-imap-toaster-4.1.2-1.3.20.mr.el7.x86_64
      - smtp: qmail-toaster-1.03-1.3.57.mr.el7.x86_64
      - spam: bogofilter-1.2.3-6.el7.x86_64
   7. FTP: pure-ftpd
      - pure-ftpd: pure-ftpd-1.0.49-1.mr.el7.x86_64
   8. Stats: awstats
      - awstats: kloxomr-stats-awstats-7.7-1.mr.noarch
D. Memory:
              total        used        free      shared  buff/cache   available
Mem:           7820         408        6713           8         699        7133
Swap:          2047           0        2047
E. Disk Space:
Filesystem                    Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/mapper/vg_system-rootlv  118G   14G  104G  12% /


*** Process Time: 00:00:00:48.48408 (dd:hh:mm:ss:xxxxxx) ***

* Note: run 'sh /script/sysinfo -y' if you want run 'fix-service-list' also
        (importance after Kloxo-MR update)
« Last Edit: 2020-03-10, 05:33:08 by rsakhale »

Offline atljohnsen

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 65
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Fresh install Kloxo-MR 7 on CentOS 7.7 not working
« Reply #1 on: 2020-03-10, 20:20:00 »
I guess you have already tried to perform sh /script/cleanup.

Are you using OpenVZ ??

I have experienced problems using Kloxo-MR with latest versions of Centos 7 running on OpenVZ VPS, while KVM based VPS seem to work OK. However, OpenVZ works OK with Centos 6.

In my case the problems have been with HTTPRY and Pure-FTP. No problems with Apache or Bind.

Offline Vikalp_C

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Fresh install Kloxo-MR 7 on CentOS 7.7 not working
« Reply #2 on: 2020-03-18, 10:05:53 »
Were you able to fix it? I have the same problem, I think installation is buggy on CentOS7. My httpd process keeps getting killed itself after a few minutes.

Offline rsakhale

  • Valuable Member
  • *
  • Posts: 102
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
  • Rohan Sakhale
    • View Profile
    • Rohan Rajan Sangita Sakhale
Re: Fresh install Kloxo-MR 7 on CentOS 7.7 not working
« Reply #3 on: 2020-03-25, 18:49:47 »
I moved to VestaCP and quite happy using php7.4.4RC1, MariaDB 10.3 and everything on latest, minor handling I have to do that's ok.

Though the transition was painful and for more than a week we faced initial migration issues deploying several projects, now we are doing pretty stable

Offline insigne

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • xfever
Re: Fresh install Kloxo-MR 7 on CentOS 7.7 not working
« Reply #4 on: 2020-04-27, 21:32:33 »
I have the same problem

 


Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine
Click Here

Page created in 0.06 seconds with 22 queries.

web stats analysis