Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2018-08-20, 18:42:38

Author Topic: Post Installation Issues  (Read 1006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline OS4World

  • Junior Member
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Post Installation Issues
« on: 2018-05-03, 02:44:35 »
In Kloxo-mr 7 , no matter how many time i install or reinstall it , i face one similar problem everytime even tried on different vps but got same result.

These two services are always off :
1. httpd
2. named

I try enabling them from  admin — Servers — localhost — {Services} , but gets no luck , then i try switching between servers like from apache to nginx and so on and then go back to apache then afterwards somehow those 2 services starts working in some cases they don't work even after that. Please make a patch for it.

I am installing it in Centos 7 64 bit , since one year installed it 5-6 times but have to face the same thing again and again.

A fix for it will be appreciated. Thanx

Offline azzureal

  • Senior Member
  • *
  • Posts: 307
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Post Installation Issues
« Reply #1 on: 2018-07-11, 09:04:09 »
Please check your apache log /etc/httpd/logs/error.log

Offline opotoiki

  • Senior Member
  • *
  • Posts: 153
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Post Installation Issues
« Reply #2 on: 2018-07-27, 10:46:43 »
httpd and named need domain to run.
after you add your domain then it will be on
belajar yang banyak, masih goblok soalnya...

 


Top 4 Global Search Engines:    Google    Bing    Baidu    Yahoo

Page created in 0.032 seconds with 18 queries.

web stats analysis