Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2021-10-28, 23:35:00

Author Topic: cleanup resets these, why?  (Read 5242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
cleanup resets these, why?
« on: 2014-02-16, 05:10:12 »
Mustafa,  I set KloxoMR SSL cert by going to SSL Certificates, adding my certificate, then clicking on set Kloxo SSL.  I chose the SSL certificate I want to use, click update.

This works.  I can access KloxoMR at https://mydomain:7777 and the certificate shows valid, green lock.

Next,  I upload logo using admin 'upload logo' icon.  It uploads.  It does not show properly in simplicity skin display for logo, but it is on login screen upper left.  So it works.

Run sh/script/cleanup.

SSL set back to lxlabs, logo gone.

This should not happen every KloxoMR update.  Please fix.  Thank you
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #1 on: 2014-02-16, 05:27:03 »
New bug! After php53s upload logo doesn't work.  Don't know why, just can't get it to show up on login page.
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline Spacedust

  • Super Grand Master
  • ****
  • Posts: 4,051
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #2 on: 2014-02-17, 12:44:24 »
I'm always reporting this - even running cleanup-simple removes my SSL cert and set it to lxlabs. Solution is to go to Kloxo-MR -> SSL certs -> select cert and use this cert for Kloxo -> then restart kloxo and you've got your SSL cert back.

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #3 on: 2014-02-17, 15:56:23 »
I know, but why not fix this, we update KloxoMR alot.  Mustafa, please fix.
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #4 on: 2014-02-17, 16:03:11 »
After set ssl, try backup their files. And after cleanup, you can copy back.

Maybe I try to make better code where if Kloxo-MR found custom ssl file, they will use it instead 'default.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #5 on: 2014-02-17, 16:07:44 »
+1 thank you Mustafa.  Also for upload logo, it gets reset too.

Thank you!
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #6 on: 2014-02-23, 08:34:58 »
Upload logo in 6.5.1b still not working.  It says in status upload successful, but the logo does not appear.

Also,
.....httpdocs/login/images/logo.png

I set it manually and after /script/cleanup it is gone again!
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #7 on: 2014-02-23, 08:37:38 »
I didn't found this issue for logo. Try using 'sh /script/fix-userlogo'.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #8 on: 2014-02-23, 09:46:20 »
I tried on 5 KloxoMR 6.5.1b servers.  No upload logo works.

It appears to be a permissions problem, but I am not sure.  Fix-userlogo copied a blank file all over the place.
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #9 on: 2014-02-23, 12:33:16 »
Normally, fix-userlogo will be copy from /usr/local/lxlabs/kloxo/httpdocs/user-logo.png to /home/kloxo/httpd/cp and others and also copy to all domains with also overwrite logo.png. So, you will see 2 png files (logo and user-logo.png) in images dir.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline chrisf

  • Senior Master
  • **
  • Posts: 883
  • Karma: +11/-1
  • Gender: Male
  • Be the change that you wish to see in the world.
    • View Profile
    • Conviction's Hosting
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #10 on: 2014-02-25, 22:01:53 »
Not working on any server.  Simplicity looks for the uploaded image at /theme/ directory, but no user logo there.  I can manually set these images, but on /script/cleanup, they disappear.

Running fix userlogo didn't fix.  It actually removed my images.  Seems uploading is failing to write.  Permission problem maybe, file is saved as root, panel is now lxlabs.  Just trying to figure this out.

SSL still resets also on cleanup for KloxoMR panel.
Christopher

Knowledge in: PHP, Perl, MySQL, Javascript, Actionscript, FLASH, HTML, CSS
Server Administrator / Developer: https://convictionshosting.com

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Re: cleanup resets these, why?
« Reply #11 on: 2014-02-26, 04:33:45 »
I didn't found this issue for user-logo in all my servers (including server for this forum).
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

 


MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.065 seconds with 17 queries.

web stats analysis