Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2021-07-27, 13:32:51

Author Topic: "If you are seeing this page, it means that web has not been configured..."  (Read 2989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Spacedust

  • Super Grand Master
  • ****
  • Posts: 4,051
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
I got it on all domains. Using latest beta, CentOS 6.6 64-bit, nginxproxy and two domains.

Domain is pointed to proper DNS servers, web is restarted but still nothing.

sh /script/fixweb does not help...

nginx is showing 304 error in it's logs.

Quote
If you are seeing this page, it means that web has not been configured for this domain on this server.

This could be due to the following causes:

    Kloxo has not restarted the web server yet after you added the domain. Please wait for the web server to restart.
     
    The domain is pointing to the wrong Kloxo server. Ping the domain and make sure that the IP matches one of the IPaddress seen in admin home -> ipaddresses
     
    If you are seeing this page when you try to access an IP like http://192.168.1.1, then that means that the IP has not yet been mapped to a domain. Go to client home -> ipaddresses -> ipaddress home -> domain config and map an IP to a domain.
     
    Once you map an IP to a domain, then you have to make sure that the domain pings back to the same IP. Otherwise, if you try to access the domain, you will get this page. So IP -> domain.com should mean that domain.com pings to the same IP.
« Last Edit: 2015-02-20, 16:12:46 by Spacedust »

Offline Spacedust

  • Super Grand Master
  • ****
  • Posts: 4,051
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
php56u does not work properly:

Quote
[root@ns333097 dchotnews.com]# /etc/init.d/httpd restart
Stopping httpd:                                            [FAILED]
Starting httpd: Syntax error on line 1 of /home/kloxo/client/admin/prefork.inc:
php_admin_value takes two arguments, PHP Value Modifier (Admin)
                                                           [FAILED]

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
check web and dns to none and then change back to original. The way for php-type if using apache or -proxy.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
Also better running fixweb and 'restart-web -y'.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

Offline Spacedust

  • Super Grand Master
  • ****
  • Posts: 4,051
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
check web and dns to none and then change back to original. The way for php-type if using apache or -proxy.

Done that and restarted web. Still the same. What's wrong ???

I'm using php54
« Last Edit: 2015-02-20, 17:01:17 by Spacedust »

Offline MRatWork

  • Administrator
  • The Elite
  • *****
  • Posts: 15,807
  • Karma: +119/-11
  • Gender: Male
    • View Profile
    • MRatWork Forum
I have the some problem when reinstall Kloxo-MR with using mysql56u (code modified).

Fixed when run switch web and dns and then then switch php-type and then run fixweb and restart-web.
..:: MRatWork (Mustafa Ramadhan Projects) ::..
-- Server/Web-integrator - Web Hosting (Kloxo-MR READY!) --

 


MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix

Page created in 0.067 seconds with 17 queries.

web stats analysis