Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2018-10-18, 04:14:46

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Trouble with hostname in Qmail
« Last post by atljohnsen on 2018-10-16, 21:05:55 »
@lenawaii

Thank you for sharing this information. Very interresting findings. I have had the same issue. But on my last VPS I did not change hostname from what was originally provided by the service provider, and after reboot it always stay the same.
2
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Trouble with hostname in Qmail
« Last post by lenawaii on 2018-10-15, 23:26:53 »
After a reboot, hostname changes to subdomain serverx instead of server3.mydomain.com apparently, it's a centos 7 issue.

So you need to run this command after each reboot: # hostnamectl set-hostname serverx.mydomain.com

If you know how to resolve this little bug, please with us ;-)
3
Kloxo-MR Technical Helps / Re: Trouble with hostname Qmail
« Last post by lenawaii on 2018-10-15, 22:44:12 »
all right, thanks for no reply  ;D

so I found the solution myself, we have to modify this file :
/var/qmail/control/me
and add your hostname and restart qmail

If you set up proprely SPF, DKIM AND DMARC, you will get a 10/10 in mail-tester.com

Enjoy!
4
Kloxo-MR Technical Helps / Trouble with hostname in Qmail
« Last post by lenawaii on 2018-10-15, 09:53:36 »
Hey there,

I have some trouble with hostname with Kloxo MR 7.

I defined my hostname with command: #hostnamectl set-hostname server3.mydomain.com
If i do: hostnamectl status, my static hostname is: server3.mydomain.com

But when I receive a mail from my server with email root@server3.server3, it shoud be root@server3.mydomain.com, so what's wrong?

Plus, when I send an email to mail-tester.com, my hostname is detected as only "server3" and not "server3.mydomain.com"

Can you please help me resolve this? Thanks a lot.
5
netstat -na

Please check 90 port.

or killall -9 httpd

and then start httpd.
6
When restarting apache I get
Stopping httpd:                                            [  OK  ]
Starting httpd: (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 88.17.20.127:22
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs




By the way thank you
7
Thank you very much that means that on kloxo php52 will never work with mariaDB,yes and I also have the problem that even though on server configuration you choose httpd it never catches back when restarting all services it stays put on aionawawa or that thing
8
sh /script/mariadb-to-mysql
9
Indonesia Users / Wordpess di Nginxproxi
« Last post by redpages on 2018-10-08, 12:39:51 »
Adakah yg menggunakan nginxproxi terus install wordpress?
Berjalan tidak wordpressnya?
10
Kloxo-MR Technical Helps / Super fresh install trying to switch MariaDB
« Last post by South on 2018-10-06, 00:05:58 »
Hello do anyone know how to switch mysql meaning MariaDB to mysqld so I can use php 52 from the php pool,the situation is that I want to use mysql 5.0 and is really installed the php52 but mariadb dont allow me to use it,or are there other settings in order to use php 52?
Pages: [1] 2 3 ... 10

MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.042 seconds with 13 queries.

web stats analysis