Sponsor:

Server and Web Integrator
Link:
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Donation/Sponsorship:
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2018-02-19, 22:21:19

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Kloxo-MR Technical Helps / Re: cleanup and serves kloxo lost
« Last post by atljohnsen on 2018-02-18, 13:32:33 »
Forgot to mention that you must log into Kloxo-MR by using your IP address.
2
Kloxo-MR Technical Helps / Re: cleanup and serves kloxo lost
« Last post by atljohnsen on 2018-02-18, 04:37:13 »
If the above does not help, try switch program - select nginxproxy and update, then select apache, sh/script/restart-web.

Hpe it helps
3
Kloxo-MR Technical Helps / Re: cleanup and serves kloxo lost
« Last post by LotsOfQ on 2018-02-17, 02:00:18 »
If you're still on Kloxo-MR 7.0.0.b-2016 then:
Code: [Select]
yum clean all; yum update -y; sh /script/cleanup
4
Kloxo-MR Technical Helps / cleanup and serves kloxo lost
« Last post by ibuxxi on 2018-02-16, 11:01:20 »
Hello

I ran the script cleanup.
And service kloxo lost, server down.

any tipps

mrkloxo repos lost ?

regards
5
Kloxo-MR Tips and Tricks / Re: Alternative to Kloxo-MR
« Last post by LotsOfQ on 2018-02-13, 11:31:50 »
and
The Centos panel is 1000x right at Vesta
http://centos-webpanel.com/

neo76, can you use different php version for different directory or folder like how Kloxo-MR does? I was visiting the website and saw the demo and it look pretty good.

I screwed up my installation of Kloxo-MR and there's no help. I have to reinstall a fresh copy of everything including CentOS. But I will be digging into Centos Web Panel more for the future or very soon switching over. If all is good. But for now I just have to get my websites working again.
6
Kloxo-MR Technical Helps / Recover Databases [Please Help]
« Last post by LotsOfQ on 2018-02-13, 04:14:59 »
So I screwed up big time.
https://forum.mratwork.com/kloxo-mr-technical-helps/(urgent)-please-help/

I can't get Kloxo-MR to work. I thought I have lost everything because I run the reinstall and it seems that it was installing MariaDB again. Not sure if I did lost it but I looked /var/lib/mysql and I saw my databases there. Does that mean it's still good?

Next question is... do I just download the mysql directory? Then later with my new install of Centos and Kloxo-Mr I can just put it back? Will that work?

Or do I have to do something else?
7
Kloxo-MR Technical Helps / Re: [URGENT] Please help
« Last post by LotsOfQ on 2018-02-12, 09:30:12 »
More info

As soon as I ssh in, I get this:
-bash: /usr/bin/tty: No such file or directory
8
Kloxo-MR Technical Helps / [URGENT] Please help [URGENT]
« Last post by LotsOfQ on 2018-02-12, 08:24:01 »
Kloxo-MR 7.0.0.c-2017091202 updated earlier today

I was trying to backup /usr/bin and make copies and all of a sudden all of the folders show up at 0kb. Every folders when I am inside Kloxo are all at 0kb.

I then tried:
sh /script/fix-all (didn't work, got a lot of command not find)
sh /script/restart-all (same thing)
yum update -y (-bash: yum: command not found)

Then finally tried 'sh /script/upcp -y' and got this:
Code: [Select]
/script/fixrepo: line 3: yum: command not found
/script/fixrepo: line 6: yum: command not found
/script/fix-urgent: line 60: tr: command not found
/script/fix-urgent: line 68: head: command not found
Already use MariaDB. No replace
Already stopped.
/etc/init.d/qmail: line 62: killall: command not found
/script/upcp: line 100: tee: command not found
/usr/local/lxlabs/kloxo/install/setup.sh: line 27: yum: command not found

I rebooted. Now I can't log into Kloxo-MR anymore.

All websites are up but are all mess up all looking weird and can't connect to basebase.


9
Kloxo-MR Bugs and Requests / Re: Redirect not working
« Last post by amitkumar on 2018-02-08, 13:03:42 »
go to all domain and select your domain and go to web features , you will get it what to do .
10
Reason is this line:
[root@mail ]# cat -n /opt/configs/apache/tpl/defaults.conf.tpl| grep deflate
    61         exec("sed -i 's/^LoadModule deflate_module/#LoadModule deflate_module/' {$trgtcmdpath}/00-base.conf");

@mustafa, i think he should create  /opt/configs/apache/tpl/custom.defaults.conf.tpl where that line is commented out, then remove the uncomment it from:
[root@mail ]# cat -n /etc/httpd/conf.modules.d/00-base.conf| grep deflate
    30   #LoadModule deflate_module modules/mod_deflate.so

Finally run  sh /scripts//restart-web  ;)


@mustafa, i think i make sense to disable deflate_module when Apache is behind a proxy(Nginx or Hiawatha proxy) since at least Nginx proxy does it:
[root@mail linuxwonders]# grep -ri 'gzip on' /opt/configs/nginx/conf/*
/opt/configs/nginx/conf/globals/gzip.conf:   gzip on;  ;)


Worked for me
Pages: [1] 2 3 ... 10

MRatWork Affiliates:    BIGRAF(R) Inc.    House of LMAR    EFARgrafix
Click Here

Page created in 0.034 seconds with 15 queries.

web stats analysis