Server and Web Integrator
Kloxo-MR logo
6.5.0 or 7.0.0
Click for "How to install"
Kloxo-MR is open-source.
Donate and or Sponsorship always welcome.
Click to:
Click Here
Please login or register. 2018-03-23, 04:15:10

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - LotsOfQ

Pages: [1] 2 3 ... 31
Kloxo-MR Tips and Tricks / Re: php not woking
« on: 2018-03-01, 19:11:04 »
Anyway, I would try this.

admin — Servers — localhost — {Webserver Configure}
remove all the php but 1 can't. So just pick one to leave. Give it a few minutes to finished then install in back. Give it a few minutes to finished in the background. Then pick the PHP Used and PHP Branch you want and update.

sh / script / restart-all
Do you get any errors?

Kloxo-MR Tips and Tricks / Re: php not woking
« on: 2018-03-01, 19:01:41 »
Did you get error when run
sh / script / restart-all

So I've set my timezone in
Code: [Select]
admin — Servers — localhost — {Timezone}

I noticed today that logs are with the correct timezone but in file manager when I create a new file or folder the time was wrong. How do I fix this?

Kloxo-MR Tips and Tricks / Clear All Logs - Is it safe?
« on: 2018-03-01, 03:27:40 »
I want to clean out all the logs to have a fresh start. My question is:
Is it safe to delete everything inside var/log/ including files and folders?

Forum Announcements / Re: MR will be back
« on: 2018-02-27, 10:18:29 »
Yes. I will back soon.

If I not wrong, Kloxo-MR 7.5 will coming too :)


Indonesia Users / Re: Masalah saat hapus ssl letsencrypt
« on: 2018-02-27, 10:11:38 »
I don't read Indo but I am guessing you're having the same issue as me. When you log into Kloxo-MR you get this error. I have not found a real solution yet. But what I have been doing is clear my browser cache. Then it works again.

This happened by random. It does happened often to me. If you log in without https but http then no issue.

I really hope there is a permanent solution to this. I have been dealing with it forever. I did open a thread on this issue before but MR said it's my browsers. I use Firefox majority of the time and when this happened I switched to Chrome and still have the same issue. So I don't think it's the browsers.

Kloxo-MR Tips and Tricks / Re: Alternative to Kloxo-MR
« on: 2018-02-27, 07:17:32 »
Just great why you have to add another one to the list. Now I have to research and check it out. There goes another day gone. :- )

Forum Announcements / Re: MR will be back
« on: 2018-02-27, 06:41:45 »
Yes. I will back soon.

So happy to hear from you. I am glad you took the time to write this. Cheer!

Forum Announcements / Re: MR will be back
« on: 2018-02-23, 14:35:05 »
Do you spoke or personally heard from MR?

Indonesia Users / Re: FastCGI neither POLLIN nor POLLOUT
« on: 2018-02-23, 14:21:57 »
I think I am facing the same issue.

Code: [Select]
[fastcgi:error] [pid 437] [mod_fastcgi.c(2241):] [FastCGI: neither POLLIN nor POLLOUT...]
That's Apache error log. A bunch of the same errors. I don't read Indonesian language so I have no idea if you found a solution. If you did please share in English.

Kloxo-MR Technical Helps / Re: cleanup and serves kloxo lost
« on: 2018-02-17, 02:00:18 »
If you're still on Kloxo-MR 7.0.0.b-2016 then:
Code: [Select]
yum clean all; yum update -y; sh /script/cleanup

Kloxo-MR Tips and Tricks / Re: Alternative to Kloxo-MR
« on: 2018-02-13, 11:31:50 »
The Centos panel is 1000x right at Vesta

neo76, can you use different php version for different directory or folder like how Kloxo-MR does? I was visiting the website and saw the demo and it look pretty good.

I screwed up my installation of Kloxo-MR and there's no help. I have to reinstall a fresh copy of everything including CentOS. But I will be digging into Centos Web Panel more for the future or very soon switching over. If all is good. But for now I just have to get my websites working again.

Kloxo-MR Technical Helps / Recover Databases [Please Help]
« on: 2018-02-13, 04:14:59 »
So I screwed up big time.

I can't get Kloxo-MR to work. I thought I have lost everything because I run the reinstall and it seems that it was installing MariaDB again. Not sure if I did lost it but I looked /var/lib/mysql and I saw my databases there. Does that mean it's still good?

Next question is... do I just download the mysql directory? Then later with my new install of Centos and Kloxo-Mr I can just put it back? Will that work?

Or do I have to do something else?

Kloxo-MR Technical Helps / Re: [URGENT] Please help
« on: 2018-02-12, 09:30:12 »
More info

As soon as I ssh in, I get this:
-bash: /usr/bin/tty: No such file or directory

Pages: [1] 2 3 ... 31

Top 10 Social Networking:    Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest    Google Plus    Tumblr    Instagram    VK    Flickr    Vine

Page created in 0.052 seconds with 21 queries.

web stats analysis